Uutiset

​Suninen hyvässä vauhdissa Saksan MM-rallissa
25.08.2019


Teemu Suninen löysi lauantaina ripeän kisavauhdin heti aamusta Saksan MM-rallissa. Sijoitukset erikoiskokeilla olivat järjestäen kärkipäässä, mikä sai hymyn miehen kasvoille.

Parhaimmillaan Suninen ylsi toiseksi nopeimpaan erikoiskoeaikaan, eivätkä sijoitukset muillakaan erikoiskokeilla olleet kaukana kärkivauhdista. Kartanlukija Jarmo Lehtisen nuoteilla Suninen löysi oikeat jarrutuspaikat ja ajolinjat.

- Tämä oli ihan hauska päivä. Pystyin ajamaan hyviä aikoja. Panzerplatten erikoisk...
Tekninen vika päätti Sunisen rallin Saksassa
23.08.2019


Teemu Suninen joutui keskeyttämään Saksan MM-rallin heti perjantaiaamuna teknisen vian vuoksi. Ford-kuljettaja jatkaa rallissa kuitenkin lauantaina Rally2:ssa.

Harmillista, mutta totta. Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen joutuivat jalkamiehiksi, kun ralli Saksassa oli vasta saatu aluilleen. Auto hyytyi kesken maukkaimman menon, eikä korjaustoimet maastossa auttaneet kaksikkoa.

- Ralli alkoi, pääsimme kahdeksan kilometriä, mutta sitten kaasupoljin lakkasi kommunikoimasta moottorin ka...
Suninen toiveikas Saksan MM-rallin alla: ”Viime vuonna vauhtimme oli kehittyvä”
23.08.2019


Teemu Suninen lähtee täynnä taistelutahtoa tänään iltakahdeksalta Suomen aikaa alkavaan Saksan MM-ralliin. 

Suninen osallistuu ralliin jo viidettä kertaa. Paras sijoitus kilpailusta on viime vuodelta, jolloin Ford-kuljettaja ajoi rallissa viidenneksi. 

- Uusi ralli ja uudet haasteet, joten kuljettajalta ja autolta vaaditaan nyt eri asioita. Toivotaan, että vauhti löytyy. Ainakin Korsikalla auto oli hyvä ajaa vähän hitaammalla tiellä, joten mahdollisuudet varmasti on ajaa kohtuullinen...
Suninen taisteli minkä pystyi: ”Ajo tuntui hyvältä ja hauskaa oli”
04.08.2019


Teemu Suninen käänsi haastavan viikonlopun tapahtumat positiiviseksi kokemukseksi. Mies ei tehnyt rallissa virheitä, vaikka tulos jäi kauaksi tavoitteesta.

Ralli on välillä arvaamaton urheilulaji. Se, mikä tuntuu ennakkoon hyvältä, ei kilpailun tuoksinassa realisoidukaan kelvolliseksi lopputulokseksi.

Sen sai Suninen huomata varsin nopeasti heti Neste Rallin aluksi. Kisa toi Ford-kuljettajalle vasta kahdeksannen sijan. Tappiota rallin voittaneeseen Ott Tänakiin kertyi 2.27,0 minuuttia.

-...
Suninen kummasteli puuttuvaa kisavauhtiaan
03.08.2019


Lauantai ei tuonut helpotusta Teemu Sunisen kisan kulkuun. Kahdeksas sija on kaukana Sunisen ennakkotavoitteesta, eikä syytä vauhdin puuttumiseen löytynyt vieläkään.

Ennen päätöspäivän neljää erikoiskoetta on Sunisella matkaa 2.05,3 minuuttia rallia johtavaan Ott Tänakiin. 

- En ymmärrä. Tulin monta pätkää aivan rajoilla, eikä aika silti ollut hyvä. Joissain kohdin ajo meni vähän yliyrittämiseksi ja tuli pieniä ajovirheitä, mutta en ymmärrä, mistä tämä johtuu, Suninen puisteli päätään.

S...

Manageri

BUAG Sports AG
+414 172 720 80
info@buagsports.com

Tiedotus

Miika Wuorela
+358 401 317 447
miika.wuorela@mwmfinland.com
design by oinasneva design