Uutiset

Suninen hyvässä vauhdissa Katalonian MM-rallin päätöspäivänä
27.10.2019


Teemu Suninen takoi Katalonian MM-rallin päätöserikoiskokeilla liudan hyviä EK-aikoja. Lopputuloksena oli seitsemäs sija, 1.47,6 minuuttia voittoon ajaneen Thierry Neuvillen perässä.

Sunnuntaina ohjelmassa oli neljä erikoiskoetta. Kokonaistilanteessa ei enää taisteltavaa juurikaan ollut aikaerojen kasvettua liian suuriksi, mutta yksittäiset erikoiskoetulokset kiinnostivat Sunista, ja niitä hän lähti päätöspäivänä saalistamaan.

- Oli mahtavaa olla nopeampi. Jäin monella erikoiskokeella muu...
​Suninen nautiskeli vauhdikkaista asfalttiteistä Katalonian MM-rallissa
26.10.2019


Teemu Suninen ajaa Katalonian MM-rallin seitsemännellä sijalla ennen viimeisen kisapäivän neljää erikoiskoetta. Eroa rallia johtavaan Thierry Neuvilleen on kertynyt 1.24,5 minuuttia.

Ford-kuljettaja lähti päivään tunnustellen ja pidon tasoa mittaillen. Perjantai-illan huollossa autot olivat saaneet täydellisesti erilaiset sisukset, kun sora vaihtui asfalttiin.

- Aamulla en käyttänyt autoa ihan riittävän hyvin. Oli paljon yli- ja aliohjaamista.

Iltapäivällä Sunisen ilme kuitenkin kirka...
​Suninen varovaisen ajon taktiikalla Katalonian MM-rallissa
25.10.2019


Teemu Suninen on ensimmäisen ajopäivän jälkeen Katalonian MM-rallin kahdeksantena. Ford-kuljettaja on jäänyt kisaa johtavasta Sébastien Loebista 51,8 sekuntia.

Suurin syy odotuksia vaisummalle sijoitukselle oli miehen renkaita säästävä ajotyyli, joka ei kovatasoisessa taistelussa riittänyt soraerikoiskokeiden jälkeen korkeammalle.

Päivä sujui Sunisen osalta ajovirheittä, joten lauantain asfalttierikoiskokeille Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen pääsevät ehjällä autolla.

- Ajoin ”su...
Viiden joukkoon ajaminen tyydyttäisi Sunista Katalonian MM-rallissa
24.10.2019


Teemu Suninen lähtee kauden toiseksi viimeiseen MM-ralliin odottavin mielin. Ford-kuljettajan kausi sarjassa on ollut vauhdikas, ja sisältänyt monenlaisia käänteitä.

Katalonian MM-ralliin starttaaminen on Suniselle tuttua puuhaa. Nuorukainen on osallistunut sarjan ainoaan, sekapinnalla ajettavaan kilpailuun joka vuosi sarjan vakiokasvoksi ponnahdettuaan.

Alkuviikosta olosuhteet kisakaupunki Saloussa ja sen ympärillä ajettavilla erikoiskokeilla olivat varsin vetiset. Rankkasateet huuhtoiv...
Suninen joutui yllättäen keskeyttämään Walesissa
06.10.2019


Teemu Sunisen ralli Walesissa päättyi yllättäen lauantai-iltana, kun auto osoittautui liian pahasti vaurioituneeksi.

Vielä iltahuoltoon saapuessaan Suninen ei osannut aavistaa tylyä kohtaloaan. Päivän rallireitti oli paukuttanut miehen Fordia siinä määrin, että vaikka ulkoiset vauriot olivat pieniä, löytyi lähemmässä tarkastelussa puutteita, jotka eivät mahdollistaneet kisan jatkamista.

Näin Sunista ja kartanlukija Jarmo Lehtistä ajattavalle M-Sportille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin...

Manageri

BUAG Sports AG
+414 172 720 80
info@buagsports.com

Tiedotus

Miika Wuorela
+358 401 317 447
miika.wuorela@mwmfinland.com
design by oinasneva design