Uutiset

Suninen saalisti viidennen sijan upouudesta Chilen MM-rallista
13.05.2019


Maltillinen taktiikka ja tarkka ajo toivat Teemu Suniselle viidennen sijan hetki sitten päättyneestä Chilen MM-rallista. Ensimmäistä kertaa maassa ajettu MM-osakilpailu keräsi kovatasoisen osallistujalistan lisäksi runsaasti katsojia reitin varteen.,

Maalissa, 16 ajetun erikoiskokeen jälkeen Sunisen ja kartanlukija Marko Salmisen ero rallin voittaneeseen Ott Tänakiin oli 3.15,6 minuuttia.

Ralli sujui kaksikolta ongelmattomasti, mikä lopulta palkittiin sijoituksella, joka maistui Suniselle...
Sunisella nousujohteinen tahti vaikeissa olosuhteissa
11.05.2019


Chilen MM-rallin toinen kilpailupäivä näytti kilpailijoille vaarallisuutensa. Teemu Suninen taiteili Fordillaan kieli keskellä suuta, virheet välttäen, mikä palkittiin parantuneella sijoituksella ja paremmilla erikoiskoeajoilla.

Vaikka keli oli kuivumaan päin, pysyivät erikoiskokeet yhä varsin petollisessa kunnossa. Liukas pinta yllätti heti aamupäivällä kaksi Sunisen kilpakumppaneista, mikä yhdessä miehen oman, kasvaneen kisavauhdin kanssa tarkoitti nousua tuloslistoilla.

Keskipäivän hu...
Sunisella haastava alku Chilen MM-ralliin: ”Rytmi oli hukassa”
10.05.2019


Teemu Suninen aloitti Chilen MM-rallin varovaisella ajolla. Aamun olosuhteet erikoiskokeilla olivat hurjat, ja suorastaan houkuttelivat kuljettajia tekemään ajovirheen.

Sunisen sijoitus kolmen ajetun erikoiskokeen jälkeen on yhdeksäs. Eroa rallia johtavaan Ott Tänakiin on jo 1.14,1 minuuttia.

Ero kertyi tasaisesti aamun kolmen erikoiskokeen lenkillä, vaikka jokaisella erikoiskokeella riitti Suniselle myös ylimääräistä haastetta.

- Pinta oli todella kiillottunut ja liukas, mutta en minä...
Suninen upouudesta Chilen MM-rallista: ”Olihan tuossa haastetta jo nuotituksessa”
09.05.2019


Kauden kuudes MM-ralli ajetaan Etelä-Amerikan maaperällä, Chilessä, jossa lajin korkeimmalla tasolla ei ole vielä koskaan aiemmin kilpailtu. Teemu Suniselle tämä merkitsee rallia, jossa Ford-kuljettaja ei anna lainkaan tasoitusta kilpakumppaneilleen kokemuksessa.

Kuljettajat ennättivät jo nuotitusjakson perusteella verrata rallia - kuka mihinkin kilpailuun. Suninen löysi yhtäläisyyksiä ainakin kolmeen eri osakilpailuun.

- Olen kuullut tarinoita, millainen Uuden-Seelannin ralli on ja millai...
Suninen tuskaisesti sujuneen Argentiinan MM-rallin maalissa: ”Parasta mihin nyt pystyttiin”
28.04.2019


Argentiinan MM-ralli oli Teemu Suniselle ohdakkeinen kilpailu. Seitsemäs sija jäi kauaksi miehen omista tavoitteista, mutta vaiherikkaan rallin jälkeen se oli myös lähes ainut sija, johon lopulta oli mahdollisuus.

Suninen ja kartanlukija Marko Salminen koettivat vielä kisan päätöspäivänä kasata kokoon parhaan suorituskykynsä, mikä lopulta tarkoitti kuitenkin sijoituksen säilyttämistä ja erikoiskoeaikoja kuumimman kärjen takana.

- Tiet olivat tänään vähän parempia, mitä uskalsi odotta...

Manageri

BUAG Sports AG
+414 172 720 80
info@buagsports.com

Tiedotus

Miika Wuorela
+358 401 317 447
miika.wuorela@mwmfinland.com
design by oinasneva design