Uutiset

Sunisen rallikausi päättyi moottoririkkoon
04.12.2020


Teemu Sunisen osalta rallikausi 2020 sai murheellisen päätöksen. Sunisen Fordin moottori rikkoutui niin pahasti, etteivät korjaustoimetkaan auttaneet enää jatkoon kauden päättävässä Monzan MM-rallissa. Huolimatta M-Sportin taidokkaiden mekaanikkojen huolenpidosta, Sunisen Fiesta WRC ei suostunut käymään kunnolla. Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen ajoivat moottorivikaisella autolla aina neljännelle erikoiskokeelle asti, minkä jälkeen oli pakko antaa periksi.

- Se oli siinä. Moottorivaur...
Suninen valmis haastamaan kärkituloksesta Monzan MM-rallissa
01.12.2020


Rallin MM-kausi päättyy kuluvalla viikolla hieman suunnitellusta poiketen Monzan moottoriradan maisemissa, Pohjois-Italiassa. Teemu Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen ovat odottaneet malttamattomina takaisin erikoiskokeille pääsyä sitten Sardinian MM-rallin, joka ajettiin jo lokakuun alkupuolella. Kilpailu on Suniselle otollinen jo siitäkin syystä, että hän on kertaalleen päässyt ajamaan rallin.

- Odotan todella tätä rallia. Ajoin Monzassa vuonna 2018, ja sieltä on paljon hienoja mui...
Suninen saalisti viidennen sijan Sardinian MM-rallista
12.10.2020


Teemu Suninen sijoittui Sardinian MM-rallin viidenneksi. Eroa kisan voittaneeseen Dani Sordoon kertyi 1.33,9 minuuttia.

Räväkästi reilulla pohja-ajalla rallin aloittanut Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen eivät lauantain ja sunnuntain lenkeillä aivan pystyneet kuumimman kärjen kanssa taisteluun. Tasaisen vauhdikkaalla ajolla kaksikko pysyi kuitenkin erossa ongelmista, joten maalissa

- Rallin alku oli upea meille, kun pystyimme osoittamaan hyvää vauhtia. Emme vieläkään pysy nopeam...
Suninen eteni tavoitetahdissaan Sardinian rajuilla erikoiskokeilla
10.10.2020


Ennen päätöspäivän neljää erikoiskoetta Teemu Suninen pitää Sardinian MM-rallin viidettä sijaa. Eroa kisaa johtavaan Dani Sordoon on 1.06,9 minuuttia.

Lauantaina ajettiin kaikkiaan kuusi erikoiskoetta. Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen lähtivät päivään toisella sijalla, mutta aamupäivä ei ollut kaksikolle ongelmaton. Käsijarrun ja keskilukon toimimattomuus söivät sekunteja.

- Aamupäivän lenkki oli haastava, mutta ei sille mitään voinut. Sen kanssa piti vain tulla toimeen. Peruutel...
Suninen upeasti Sardinian MM-rallin toisella sijalla avauspäivän jälkeen
10.10.2020


Teemu Suninen pitää avauspäivän jälkeen Sardinian MM-rallin kakkossijaa hallussaan. Meno maistui Ford-kuljettajalle kaikilla päivän kuudella erikoiskokeella. Eroa rallia johtavaan Dani Sordoon on vain 17,4 sekuntia.

Heti ensimmäisellä erikoiskokeella Suninen näytti osaamistaan. Pohja-aika heltisi yli 12 sekunnin erolla – eroa toiseksi nopeimpaan kuljettajaan tuli sekunti kilometriä kohden, mitä modernissa MM-sarjassa voi pitää murskaavana erona.

- Ajo oli puhdasta ja nopeaa. Ei siellä mon...

Manageri

BUAG Sports AG
+414 172 720 80
info@buagsports.com

Tiedotus

Miika Wuorela
+358 401 317 447
miika.wuorela@mwmfinland.com
design by oinasneva design